Memur-Sen, kesilen giysi yardımıyla ilgili eylem konulu basın açıklaması yapacak! Memur-Sen, kesilen giysi yardımıyla ilgili eylem konulu basın açıklaması yapacak!

Yaklaşık bir hafta önce www.imzagazetesi.com sitesinin gündeme getirdiği skandal kaş aldırma olayıyla ilgili de skandal gelişmeler yaşandı. 
Yaklaşık 3 aydır Naciye Sağlam’ı oyalayan Magic Güzellik salonu yetkilileri ve avukatı olduğunu söyleyen kişi www.imzagazetesi.com sitesinde ilk haberin yayınlanmasının ardından para teklif etti, kabul etmeyince tehditkâr yaklaşımda bulundu. 
Kaşlarını yaptırayım derken “Masada kaldığını” söyleyen Naciye Sağlam, bir senelik süreç içinde çekmediği eziyet kalmadığını söyleyerek “Ben yandım, başkanı yanmasın” düşüncesinde olduğunu vurguladı. Son 3 aydır Magic Güzellik Salonu’nda mağduriyetini giderecek kimseyi bulamadığını, telefonlarına bile çıkılmadığını ifade eden Naciye Sağlam, “İmza Gazetesi sitesinde haberin yayınlanmasının ardından aradılar, bakmadım. Sonra avukatı olduğunu söyleyen kişi arayıp medyaya konuşmama karşılığında para teklif etti. Kabil etmedim. Sonuna kadar uğraşacağım. Ben yandım, başkası yanmasın. Yaptıklarının yanına kalmaması gerekir. Böylelikle diğer güzellik salonları da kendilerine çeki düzel verir” dedi. 
DAVA AÇAN AÇANA…
Öte yandan konuyla ilgili şikayetlerini dile getirmek ve dava sürecini takip etmek için Zonguldak Adliyesine gittiklerinde Magic Güzellik Salonu’yla ilgili çok şikayette bulunulan olduğunun söylendiğini vurguladı. Tazminat davasının da açılabileceğini ifade eden Sağlam, mağdur olan tüm vatandaşların şikayette bulunmasını isteyerek vatandaşların dikkatli olması çağrısında bulundu. 


OLAY NASIL OLMUŞTU?
Zonguldak'ta yaşayan Naciye Sağlam isimli bir vatandaş, 2023 yılı Mayıs ayında kaşlarını yaptırmak üzere gittiği yine Zonguldak'ta faaliyet gösteren bir güzellik merkezinde mağdur edildi.
Mağdur edildiği gerekçesiyle hakkını arayan Naciye Sağlam, yaşadıklarını İmza Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Osman Sav'a anlattı.
"MASADA KALDIM"
Naciye Sağlam, "Geçen yıl Mayıs ayında ben kaşlarımı Magic güzellik merkezinde yaptırdım. Yaptırmadan önce kredi kartından kampanyası vardı 4 seans. Ben, 'Tamam dedim, 4 seansa çıkacak mı?' Ay dedi 4 seansa kalmaz 2 seansa hallederiz. Aynı cildiniz gibi olacak dedi. Tamam dedim. 1 sefer gittim, 2 sefer, 3 sefer gittim. Her girişimde başka birisi yapıyor ama doktora bile gidiyorsunuz doktor sizi takip ediyor değil mi? En sonunda bir tanesi derin gireceğim kaşlarınıza dedi ve bildiğiniz beni bütün kestiler. Ben masada kaldım” ifadelerini kullandı.

"PARAMI İSTEDİM ÖDEYEMEYİZ DEDİ"
"Paramı istedim, ödeyemeyiz dedi. Kampanyanız doldu dedi. Para verecek miyim dedim vereceksin dediler. Müşterilerin yanında söylendim. Bana kızdılar müşterinin yanında neden bu şekilde söylüyorsun diye. Niye dedim ben yandım onlar da yanmasın bilecekler dedim. Niye işinizi doğru yapmıyorsunuz? dedim. Sonra benle kediyle fare oynar gibi oynadılar. En sonunda bir adam sahibi herhalde. Müşterilerin yanında bağırıyorum diye bana kızdı. Çirkin bi laflar söyledi bana."

"KAŞLARIMDA YARALAR, ÇÖKMELER VE ÖDEMLER OLUŞTU"
"Kaşlarım onlar yaptığı zaman uçlarında bütün böyle yaralar oldu ve hep çökmeler var, ödemler oldu. Hala daha kaş alamıyorum içleri yara. En son gittiğimde yarım kaldı. Ben İstanbul'da yaptırdığımda 1 saat yapılıyordu. Birincide 20 dakika yapıldı, ikincisinde 15 dakikada yapıldı. Bu kadın bir iki gitti tamam dedi. Nasıl tamam dedim? 3 dakika bile değil kaşıma 500 TL mi vereceğim şimdi dedim? İçin çok kötü giremedim dedi. Ben mağdurum."

Editör: Ahmet Furkan Sav