CHP ve Belediyeleri için, Wals, dans gösterilerine para var, Tarkan’a 50 Milyon öderken para var,

Gazetecileri Avrupa turuna getirip şampanya patlatırken para var,
Paris’te bir haftalığına 9-10 milyon kira ödemeye,içkiye eğlenceye oluk gibi para akıtmaya para var,
Bilbordlara afiş ve başka reklamlar için para var,
Yenge,baldız,enişte,bacanak ve kuzenlere belediyelerde iş bulmaya,
ihale vermeye para var,

Ancak emeklinin tek gelir kaynağı olan emekçinin SGK pirimlerini ödemek için PARA yok.


          *******
Avcılık hastası bir CHP Milletvekilinin Mecliste sokak köpeklerine özgürlük marşları atması CHP’yi tam temsil ediyor.

CHP’nin Dış politaka danışmanı İstanbul Milletvekili NAMIK TAN’ın,Libya ve Somali’deki varlığımıza dil uzatarak MAVİ VATAN’ada masal deyip sanki Yunanistan’ın çıkarlarını savunması,
 CHP Genel başkanı Özgür Özel ise ülkemizdeki terörist ve tecavüzcüleri koruyan,Filistin davasını ise sansürleyen ve kanunlarımıza uymayı ret eden Instagrama egemenliğimizi tanıtmak için engellenmesinde hemen emperyalistlerin avukatlığına ve egemenlik değil köle kalmamızı tercih etti.
Instagram'ın katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatılmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndanda şaşırtmayan bir hareket geldi.

 Instagram'dan canlı yayın yapan İmamoğlu sosyal medya uygulamasının avukatlığına soyunması devletinin bekasının değil malum güçlerin jandarmalığını yaptığını bizlere bir defa daha gösterdi.

İmamoğlu hızını alamadı sosyal medyada Erdoğan’a Nefret söylemi ile saydırdı ve yaranabilmek adına olsa gerek Israil’li bakanıda etiketledi.


          *********
Başıboş sokak köpekleri ülkemizin dört bir yanında çok can yaktığı için halkımızın acil çözüm isteğine, Belediyeler ve Yardımseverler vasıtası ile çözüm üreten bir kanun çıkarıldı.Bu kanunlada başıboş köpeklere çözüm üretmekten sakınan Belediye Başkanlarını mesul tutup,müeyyideler koydu. 

CHP Genel Başkanı ÖZGÜR ÖZEL ise yeni çıkarılan kanunla sokak hayvanlarının bakımını Belediyelerce yapılmasını mecbur kılan kanuna hemen “UYMAYACAĞIZ”derken,

Kanun çıkarma çalışmalarında bazı vekillerin köpeklerin saldırılarında evlatlarını yitirmiş ailelere hakaret eden sözde hayvansever maskesi takmış ama diğer yandan av hastası STK mensupları ve vekillerinin sözcülüğünü yapmış oluyor.

           ********
Hak hukuk adalet sözünü ağzından düşürmeyen CHP Genel Başkanı ÖZGÜR ÖZEL,Çiğli Beledeyisi çalışanlarının hakkımızı istiyoruz demesine tahammül edemeyip salondan attırması bize klasik CHP’nin değişmediğini gösteriyor.


          ******
Savunma sanayimizin son yıllardaki artan gücü ve Ülkemizin uyguladığı aktif politikalar Afrika’dan FRANSA’yı kovdururken Afrika ülkelerinin Ülkemize dört elle sarılmaları tesadüf değilken,
Afrikadan kovulan FRANSA’nın avukatlığını yapan PKK kuklası DEM ve DEM’in koruyucusu CHP birlikte mecliste SOMALİ teskeresine hayır demesi,

Milli değerlere ve Milli menfaatlere hassasiyeti olanlara, 
CHP’nin kimin menfaatlerinin yanında durduğuna,
kimlerin menfaatini savunduğuna ve bütçelerini garip guraba yerine nerelere harcadığına…