Zonguldakspor FK Haberleri

Zonguldakspor FK haberleri ve güncel Zonguldakspor FK gelişmeleri, Zonguldakspor FK ile ilgili tüm video, Zonguldakspor FK fotoğrafları ve Zonguldakspor FK haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


SPOR

İsim değişikliğine hazırlanan iki TFF 3.Lig ekibi Zonguldak Kömürspor ve 23 Elazığ FK karşı karşıya geldi.

SPOR

Zonguldak Kömürspor, 13 Ağustos tarihinde Devrek Mesut Özil Tesisleri’nde başladığı ikinci etap kamp çalışmaları yarın itibariyle sona erecek.

SPOR

Zonguldakspor FK olan kulübün yeni logosunun ortaya çıkmasıyla birlikte taraftarlar, logoda kuruluş yılının 1966 olarak gösterilmesini istedi.

SPOR

Zonguldak Kömürspor yönetimi, geçmişte yaptığı hatalardan ders çıkartarak temiz bir sayfa açmanın peşinde. Bu doğrultuda hareket eden Kırmızı-Lacivertliler, yeni sezonda...

SPOR

İsim değişikliğine hazırlanan Zonguldak Kömürspor'da yeni kulüp logosu belli oldu.

SPOR

2024-2025 sezonu öncesinde isim değişikliğine giden Kırmızı-Lacivertli yönetim, eski Zonguldakspor ruhunu getirebilmek için dernek kurarak Zonguldak Kömürspor’u üyeliğe açacak.

SPOR

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, kulübün isim değişikliğiyle ilgili son durumu açıkladı.

SPOR

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, taraftarı heyecanlandırdı.

SPOR

Zonguldak Kömürspor yönetimi neden isim değişikliğine gitme kararı aldı?

SPOR

Zonguldak Kömürspor’un TFF’ye yaptığı isim başvuru sürecinde son durum ne? A.Ş Başkan Hakan Hürfikir açıkladı.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 12 Ağustos Pazartesi günü (Yarın) Zonguldak Kömürspor ile ilgili kararını açıklayacak.