2024-2025 sezonu öncesinde Zonguldak Kömürspor’da büyük değişiklikler yaşanıyor.

Kırmızı-Lacivertli yönetim, yıllardır taraftarların istediği gibi takımı halka açmaya yani dernekleştirmeye karar verdi. Böylece kent merkezinde Zonguldakspor FK İletişim Ofisi kurulacak ve üye olmak isteyenler bu ofise gelerek işlemlerini yapabilecek. Tıpkı Zonguldak halkının uzun süredir istediği gibi kongre üyesi olan taraftarlar, kulüpte söz hakkı sahibi olacak. 

Zonguldak Kömürspor, yeni yuvası neresi olacak? Zonguldak Kömürspor, yeni yuvası neresi olacak?

Alınan bu kararın nedeni hem kulübün kasasına para akışı sağlayıp geleceği sağlamlaştırmak hemde kulüp halka açılarak şehirde bir bütünlük sağlamak olarak nitelendirildi.

Kulübe kongre üyesi olanlar birçok ayrıcalıklardan faydalanabilecek, kulüp başkanını seçebilecek, kulüp yönetimine girebilecek hatta sezon öncesi yapılan Olağanüstü Genel Kongrelerde başkan adayı olabilecek.

Zonguldak Kömürspor Kongre Üyesi olmak isteyen taraftarlar, yakın zamanda kent merkezine kurulacak olan Zonguldakspor FK İletişim Ofisi derneğine gelerek her yıl 1 Haziran ile 30 Haziran arasında aylık 833 TL'ye tekabül eden 10 bin TL'lik bir ödeme yapacaklar, bu fiyat gurbetçi vatandaşlar için 300 Euro olarak belirlendi.

KONGRE ÜYELERİNİN AYRICALIKLARI OLACAK
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, kongre üyelerinin iletşim bilgilerinin alınacağını, kişilere özel kartvizitler bastırılacağını ve doğum günlerinde, maç günlerinde hatta transfer haberlerinde onlara bu haberleri iletmeyi planladıklarını açıkladı. Kırmızı-Lacivertli yönetim, başlangıç olarak 1000 Kongre Üyesi hedefi koydu.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü