İşte Zonguldak Kömürspor’un yeni takım otobüsü! İşte Zonguldak Kömürspor’un yeni takım otobüsü!

Kırmızı-Lacivertli camia, geçmiş sezonlarda yaşadıkları maddi manevi sıkıntılardan ve kırılmalardan ders alıp amatör ruhu kenara bırakmayı 2024-2025 sezonu itibariyle profesyonel ruhla hareket edip kurumsal kulübe bir kimlik kazandırmayı hedefliyor. 

Bu doğrultuda ilk adımlarını atan Zonguldak Kömürspor yönetimi, kulüp ismini Zonguldakspor FK olarak değiştirecek ve kent merkezinde Zonguldakspor FK İletişim Ofisi kurarak A.Ş’yi tıpkı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi derneğe bağlayıp kulübü üyeliğe açacak. Kırmızı-Lacivertli taraftarlar, kent merkezinde bulunacak bu iletişim ofisi üzerinden kulübe üye olabilecek ve Olağanüstü Genel Kongrelerde oy kullanabilecek hatta Kulüp Başkanlığına aday olabilecek. Kulübe üye olmak isteyenler için ödenecek olan miktar, her yıl 1 Haziran ile 30 Haziran tarihleri arasında 10 bin TL, yurtdışından üye olmak isteyenler için ise 300 Euro olarak belirlendi. Ayrıca, Zonguldakspor FK İletişim Ofisi üzerinden her 3 ayda bir basın yoluyla gelir-giderler hakkında açıklama yapılacağı ve şeffaf ortam oluşturulacağı belirtildi. 

Tek amaçlarının Zonguldakspor FK’yı sürdürülebilir yapı haline getirmek ve şehirle bir bütün haline getirmek olduğunu belirten Kırmızı-Lacivertli yönetim, tesis anlamında da büyük bir adım attı.  

Yönetim, kentte bulmuş olduğu bir arazi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu araziyi almak için yoğun çaba sarf eden Zonguldakspor FK yönetimi, kulübün uzun süredir yaşadığı tesis sorununu aradan çıkartmak istiyor.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü