Zonguldaklı genç girişimci Kemal Çiftçi, Bülent Ecevit Üniversitesi Aşçılık Bölümü'ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra Türkiye'nin çeşitli illerinde seçkin otellerde kazandığı tecrübelerle doğup büyüdüğü Zonguldak’ta ticaret hayatına atıldı. Fast food alanında açtığı "İnci Kafe" ile özellikle öğrencilere hitap eden sulu yemek, kahve ve hamburger menüleri sunarak kentteki lokantalara rakip olma yolunda ilerliyor.

Öğrencilerin Uğrak Noktası: İnci Kafe

Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü’ne 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan İnci Kafe, uygun fiyatları ve zengin menüsü ile öğrencilerin uğrak noktası haline geldi. Öğrencilere yönelik sunduğu çeşitli yemek seçenekleri ile dikkat çeken kafe, kısa sürede popülerliğini artırdı.

Açılışa Siyaset ve İş Dünyasından Katılım

İnci Kafe'nin açılış töreni, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet Karaveli'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa ayrıca eski Karaman Belediye Başkanı Servet Üstün, Merkez Mahallesi Muhtarı Muhammet Yarbasi ve Kozlu AK Parti İlçe Başkanı Ali Duyar da katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ile Kozlu CHP İlçe Başkanı Merve Arslan, şehir dışında olmaları sebebiyle açılışa katılamadı ancak çiçek göndererek desteklerini iletti. Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şahin Kala da açılışa katılamayan isimler arasında yer aldı.

BEUN'da Yeni Öğrencilere Sıcak Karşılama... BEUN'da Yeni Öğrencilere Sıcak Karşılama...

Whatsapp Image 2024 09 13 At 16.32.06

Whatsapp Image 2024 09 13 At 16.32.06 (1)

Editör: İrem Karagöz