Zonguldak'ta Sağanak Yağışlar Yolları ve Merdivenleri Göle Dönüştürdü | Zonguldak haber Zonguldak'ta Sağanak Yağışlar Yolları ve Merdivenleri Göle Dönüştürdü | Zonguldak haber

Türkiye’de 1 Eylül’de başlayan av sezonunun ilk günlerini tanesi 125 liradan açan palamut 4. günde 40 liraya kadar geriledi. 4 günde 3’te 2 oranında ucuzlayan palamut daha da ucuzlar mı?

Palamut 4 günde 3’te 2 ucuzladı!
Geçen sene birkaç gün görülüp kaybolan palamut 2024 balık sezonunun başında adeta coştu. 1 Eylül tarihinden önce oltayla tutulan palamutun tanesi 150 lirayı görürken av sezonunun açılmasıyla tanesi 125 liradan satıldı. 2 Eylül’de 100 lira civarında satılan palamut 3 Eylül tarihinde 70-75 liradan satılırken 4 Eylül tarihinde tane palamut 40 liraya kadar düştü.

Palamut daha da ucuzlar mı?
Zonguldak başta olmak üzere Karadeniz sahilinde balıkçılar kadar vatandaşın da yüzünü güldüren bolluk palamut fiyatlarını 4 günde 3’te 2 oranında düşürürken en çok merak edilen konu fiyatların daha da düşüp düşmeyeceği.
Balıkçı esnafı önümüzdeki günlerde palamutun fazlalaşması durumunda fiyatların bir tık daha düşebileceğini ifade ederken palamut severlerin fırsatı kaçırmamalarını tavsiye etti.

Editör: Ahmet Furkan Sav