Zonguldak’ta uzun yıllar boyunca görev yapmış olan Op. Dr. Hikmet Koçoğlu, hayata gözlerini yumdu. Zonguldak SSK Bölge Hastanesi’nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak yıllarca hizmet veren Koçoğlu’nun vefatı, ailesi ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Koçoğlu’nun Ölümü Büyük Üzüntü Yarattı

Zonguldak’ta sağlık camiasının yakından tanıdığı ve saygı duyduğu bir isim olan Dr. Hikmet Koçoğlu’nun vefatı, şehirde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Meslektaşları, hastaları ve Zonguldak halkı, Koçoğlu’nun vefatından duydukları derin üzüntüyü dile getirdi. Yıllarca birçok hastanın şifa bulmasına vesile olan Koçoğlu, şehrin önemli değerlerinden biri olarak anılmaya devam edecek.

Zonguldak-Ereğli tünellerde feci kaza! Sürücü ağır yaralı Zonguldak-Ereğli tünellerde feci kaza! Sürücü ağır yaralı

Cenazesi İstanbul’da Toprağa Verilecek

Merhum Hikmet Koçoğlu’nun cenazesi, 3 Eylül Salı günü İstanbul Zincirlikuyu Mezarlığı’nda öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Ailesi, sevenleri ve yakınları, Koçoğlu’nu son yolculuğunda yalnız bırakmayacak.

Zonguldak’tan Son Veda

Zonguldaklılar, Op. Dr. Hikmet Koçoğlu’nun vefatıyla bir kez daha değerli bir sağlık neferini kaybetmenin derin acısını yaşıyor. Koçoğlu’nun geride bıraktığı güzel hatıralar, onu tanıyan herkesin kalbinde yaşamaya devam edecek.

Muhabir: Emre Can BAYRAM