Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından her yıl düzenlenen ve çocukların beceri gelişimine katkı sağlayan "Çocuk Üniversitesi" açılışı gerçekleştirildi.

Tahir Karauğuz Konferans Salonu'nda düzenlenen açılışa, BEUN Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, akademisyenler, çocuklar ve aileleri katıldı.

Rektör Özölçer, açılış konuşmasında Çocuk Üniversitesinin çocukların öğrenme ve keşfetme hevesini desteklediğini vurgulayarak, katılımcılara teorik bilgilerin yanı sıra pratik beceriler kazandırma hedeflerini paylaştı. Özölçer, "Her çocuğun potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Bu etkinlikle çocuklarımıza eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Açılış konuşmasının ardından akademisyenler, katılımcılara eğitim modüllerini tanıtarak 12 Temmuz'a kadar sürecek olan programın detaylarını aktardı. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Rektör Özölçer, ZBEÜSEM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emel Kesim'i özellikle selamladı.

Zonguldak’ta Fırınlara Yönelik Denetimler Artarak Devam Ediyor Zonguldak’ta Fırınlara Yönelik Denetimler Artarak Devam Ediyor

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İHA