Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer, Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından düzenlenen "Kadınlar, Filler ve Saireler" adlı tiyatro gösterisine katıldı. Seyircilerden büyük ilgi gören etkinlik, Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

A W237731 02

BEÜ, akademik ve sosyal hayatın yanı sıra kültürel etkinliklere ev sahipliği yaparak öğrencilere ve şehir sakinlerine sanatsal deneyimler sunmaya devam ediyor. Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği "Kadınlar, Filler ve Saireler" oyunu, büyük şehirdeki sıradan bir apartmanda yaşayan üç komşu kadının trajikomik hikâyesini anlatıyor.

Zonguldak Heyeti İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na İmar Eden Ziyaret Zonguldak Heyeti İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na İmar Eden Ziyaret

Etkinliğe BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve eşi Seran Özölçer'in yanı sıra rektör yardımcıları, senato üyeleri, akademisyenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Oyunun başarıyla sergilendiği ve seyirciler tarafından beğenildiği belirtilirken, Rektör Özölçer kültürel etkinliklerin önemini vurgulayarak sanat ve kültür çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İHA