Mustafa Ilıcalı Ziyaret Etti: Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nu Makamında Ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, 22. ve 26. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'yı makamında ağırladı. Bu ziyaret, Ilıcalı'nın uzun ve çeşitli görevlerinin bir yansıması olarak dikkat çekti.

Kimdir Mustafa Ilıcalı?

Zonguldak Belediyesinde kan aktı! Zonguldak Belediyesinde kan aktı!

Mustafa Ilıcalı, 15 Haziran 1954 tarihinde Erzurum'da doğmuş, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olmuş bir isimdir. Ulaştırma üzerine yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamlayarak 2002 yılında profesörlük unvanı almıştır. İnşaat mühendisliği alanında uzmanlaşan Ilıcalı, akademik kariyerinde Yıldız Teknik Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde profesör olarak görev yapmıştır.

Siyasi Kariyeri

Ilıcalı'nın siyasi kariyeri de oldukça etkileyici bir geçmişe sahiptir. 2002-2007 yılları arasında XXII. dönem Erzurum Milletvekili olarak görev yapmış, ardından 2008 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı görevini üstlenmiştir. Kasım 2015 seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden XXVI. dönem Erzurum Milletvekili olarak tekrar seçilmiştir.

Ziyaret ve Gelecek Planları

Ilıcalı'nın Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nu ziyareti, bölgesel kalkınma ve yönetim deneyimleri konusunda fikir alışverişi için önemli bir fırsat sunmuştur. 

G S Ic R1 Wb Q A A T X A

Editör: Ahmet Furkan Sav