Perşembe Beldesi Haberleri

Perşembe Beldesi haberleri ve güncel Perşembe Beldesi gelişmeleri, Perşembe Beldesi ile ilgili tüm video, Perşembe Beldesi fotoğrafları ve Perşembe Beldesi haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABERLERİ - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABER sitemizde


ZONGULDAK

Perşembe Belediye Başkanı Turhan Okumuş, yerel bir gazetede çıkan sokak köpeklerinin öldürülmesi iddiaları üzerine kamuoyuna zorunlu bir açıklama yaptı.

SPOR

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde belediye tarafından düzenlenen dostluk  turnuvasının şampiyon takımı Yenimahallespor oldu.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Perşembe beldesinde yaşayan kadınlar bahçelerinden sonra hayallerinin peşinden giderek, çocukluk hayali olan bağlamayla kavuştu.

ÇAYCUMA

Çaycuma'da vatandaşı çileden çıkartan telefon direkleriyle ilgili açıklam geldi. İMZA Gazetesini arayan TELEKOM yetkilisi 2023 yılı içinde direklerin kalkacağını açıkladı.

ÇAYCUMA

Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde uzun bir süredir yatık halde olan telefon ve internet hattının olduğu direkler vatandaşı tedirgin etmeye...