İlçeye bağlı Perşem beldesi Yeni Mahalle’nin içinde bulunan Çıvaklar, Teceller ve Bacaoğlu’nda Türk Telekom'a ait yan yatan telefon ve internet direği, vatandaşı tedirgin ediyor. Direklerin uzun süredir eğik şekilde durmasına tepki gösteren vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor.

Schlumberger’den Filyos’ta Eğitim Destek Projesi... Schlumberger’den Filyos’ta Eğitim Destek Projesi...

Yeni Mahalle Muhtarı Mevlüt Çıvak, Türk Telekom'a ait olan direklerle ilgili olarak 2,5 ay ay önce gelindiğini ve fotoğraf çekip gittiklerini, bu zamana kadar yetkililerin ilgilenmediğini ifade etmişti. 

YAPTIĞIMIZ HABER ÜZERİNE YETKİLİLER HABER MERKEZİMİZİ ARADI, ÇÖZÜM BULUNAMADI

2,5 ay önce haber sitemiz tarafından bu bölgeyi haber yaptığımızdan bir müddet sonra Türk Telekom yetkilileri Çaycuma Star Haber merkezini arayarak konuyu takip edeceklerini ifade etmişlerdi. Ama aradan geçen 2,5 ayın ardından bölgeye hiçbir ekip gitmedi ve çalışmada başlatılamadı.

Yeni Mahalle Muhtarı Mevlüt Çıvak, Türk Telekom yetkililerini göreve davet ederek, "Ne arayan var, ne gelip kontrol eden var. Buraya daha önce yetkililer geldi. 2,5 ay önce fotoğraf çektiler, ilgileneceğiz dediler. Bende süreci takip ettim ama gelen olmadı, haber yaptırdık. Ancak haberden sonrada yetkililerin konuyu takip edeceklerini belirtmişler. Ancak burada henüz bir çalışma yok. Ben Türk Telekom yetkililerini buraya bu rezilliği görmeye devam ediyorum. Halk mağdur, hangi çağda yaşıyoruz. Onlarında bunu bilmesi gerekli." şeklinde konuştu.

Editör: Aybüke Ünal