Perşembe Belediyesi tarafından para ödüllü olarak düzenlenen 'Dostluk Turnuvası' dostluk içinde sona erdi.

Son hafta finale kalan Yenimahallespor ile Muharremşahspor takımlarından şampiyon olarak tamamlayan takım rakibini 3-1 mağlup eden Yenimahallespor oldu.  

ÜST DÜZEY GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI! 
Atakan Yüzlü'nün orta hakemliğini, yardımcı hakemleri ise Nisa Yıldırım ve Necmi Taha Çakar hakem triyosunun yönettiği turnuvanın son karşılaşması Yenimahallespor ile Muharremşahspor arasında oldu. Perşembe stadyumunda çok sayıda taraftar topluluğunun katıldığı turnuva öncesinde üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Herhangi bir toplumsal olaya karşı komandolar ile jandarma ekibi ise turnuvada göz doldurdu.  Tunuvanın başlangıcından sonuna kadar güvenlik önlemini alan jandarma ve komandolar takdirle karşılandı.   

Karşılaşma 35'er dakikalık olarak oynandı. Havanın sıcak olmasından dolayı karşılaşma orta hakem Atakan Yüzlü'nün düdüğü ile hem futbolcular hem de hakemler su molasına çıktı. Turnuvanın final maçında karşılaşmanın ilk yarısında Muharremşahspor takımından geldi. Takım ilk golünü Yenimahallespor kalesine göndererek skoru 1-0 yaptı. Bu dakikaların ardından rakip takım Yenimahallespor yediği golün ardından beraberlik arayışlarına girmek için sahada son derece performans göstererek aradığı golü maşın ilk yarısının sonlarına doğru atarak skoru 1-1 eşitledi. Maçın orta hakemi Atakan Yüzlü, iki dakikalık uzatma anları göstermesinin ardından eşitlik değişmedi ve ilk yarı berabere tamamlandı. 

Zonguldak Kömürspor ile Kırıkkale FK arasındaki kupa maçının tarihi belli oldu! Zonguldak Kömürspor ile Kırıkkale FK arasındaki kupa maçının tarihi belli oldu!

ŞAMPİYON YENİMAHALLESPOR OLDU 
Turnuva final maçının ikinci yarısında ise maça hızlı bir çıkış yapan her iki takımdan Yenimahallespor ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da sahada gösterdiği ataklarla rakip kaleyi yokladı. Aradan geçen bir müddet sonra skor Yenimahallespor takımının attığı gol ile 2-1'e çıkarak Yenimahalle sahada üstünlük elde etti. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru galibiyeti sürdüren Yenimahallespor, yakaladığı bir pozisyonu değerlendirerek rakip takımın kalesine üçüncü golü atarak karşılaşma 3-1 oldu. 4 dakikalık uzatma dakikalarında ise durum değişmedi ve maçın sonucu Yenimahallespor'un galibiyeti ile tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu olan takım Yenimahallespor kupayı da hak etmiş oldu. 

KUPA VE PARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ 
Perşembe Belediyesi tarafından organize edilen turnuva sonunda şampiyon olan takım Yenimahallespor'a AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu tarafından kupası takdim edildi. İkinci olan Muharremşahspor'a ise Perşembe Belediye Başkanı Turhan Okumuş ve üçüncü olan Mantarlıspor'a da turnuva komite başkanı İsmail Durası tarafından kupaları verildi.  Turnuvanın şampiyonu olan Yenimahallespor 50 bin TL, ikinci olan Muharremşahspor'a ise 20 bin TL para ödülü de verilmiş oldu. Turnuvaya; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit, Perşembe Belediye Başkanı Turhan Okumuş, AK Parti Belde Başkanı Bayram Ünbarut, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda taraftar grubu katıldı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ