Adı uzun süre Zonguldak Belediye Başkan adaylığı ile anılan fakat aday gösterilmeyen Özcan Ulupınar'ın adı birkez daha gündeme geldi.

Özcan Ulupınar'ın Devrek Belediye Başkan aday adaylarından Özcan Özmekik'i desteklediği biliniyordu. Ancak Cumhur İttifakı bileşenleri AK Parti Devrek ve MHP Devrek İlçe Teşkilatları ortak bir karar doğrultusunda Özcan Ulupınar ile Devrek Belediye Başkan adaylığı konusunda görüşme gerçekleştirdi.

ÖZCAN ULUPINAR İMZA'YA KONUŞTU!
Konuya ilişkin İmza Gazetesine açıklamalarda bulunan AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Özcan Ulupınar, kendisiyle görüşülen Devrek Belediye Başkan adaylığı teklifine olumlu baktığını aktardı.

DEVREK'TE ANKET BAŞLADI
Cumhur İttifakı bileşenlerinin Özcan Ulupınar ile görüşmesinin ardından ilçede gözler yapılan ankete çevrildi.

AK Parti tarafından Devrek ilçesinde Belediye Başkan adayları hakkında anket başlatılırken Özcan Ulupınar da bu ankete dahil edildi.

Zonguldak Milli Emlak'tan çok uyguna satılık ve kiralık taşınmaz! Zonguldak Milli Emlak'tan çok uyguna satılık ve kiralık taşınmaz!

Anketlerden başarıyla çıkması durumunda Devrek ilçesinin Belediye Başkan adayı olarak Özcan Ulupınar'ın açıklanması bekleniyor.

Editör: Emre Sürücü