Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, Ramazan Bayramına yönelik açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda birlik ve beraberliğe değinen Aşkar, herkesin Ramazan Bayramını kutladı.

03064f2b-7e32-4d9a-8308-0aeeafeb0154

Kamuran Aşkar'ın Ramazan Bayramı Mesajı;

''Sendikamızda geleneksel hale gelen bayramlaşma merasimi, bu gün gerçekleşti. On bir ayın sultanı Ramazan ayı sonrasında bayram heyecanı hepimizi sardı. Ramazan ayı içinde iftarlarımızla, sahurlarımızla ve yapılan ibadetlerle kaynaştık, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Şimdi de, yine kardeşlik ruhuyla, Ramazan Bayramımızın bereketiyle, bayramımız mübarek olsun.

17062b2e-13f3-454f-a46e-5741f2472c02

Öğrencilerin kaldığı evde yangın çıktı! Öğrencilerin kaldığı evde yangın çıktı!

11 ilimizi etkileyen depremlerde kaybettiğimiz canlar, İslam ülkelerinde yaşanan sıkıntılar, Mescid-i Aksa’nın yine Siyonist saldırganlığa hedef olması sebebiyle bu bayramı da hüzünle, acıyla karşılıyoruz.

Her şeye rağmen ülkemizde ve bütün İslam coğrafyasında, Ramazan ile harekete geçen ancak devamlılık arz etmesi gereken doğrulma ve dayanışma ruhu, bize hem gelecek gerçek bayramların, hem bayram tadında yaşanacak geleceğin müjdesi olmaktadır.

Bayramlaşmamız, muhabbeti koyu ve samimi ortamda gerçekleşmiş olup; Katılım sağlayanlara teşekkür eder, nice güzel bayramlarda birlik ve beraberliğimizle bayramlaşmak ümidiyle! Herkese hayırlı bayramlar dileriz.'' şeklinde.


 

Editör: Emre Sürücü