Senelerdir oldu olacak, yapıldı yapılacak denerek 15 yılı çoktan geride bırakan atıl durumdaki Zonguldak Lavuar alanı için nihayet beklenen adım atıldı ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tarihi 3 Temmuz 2023 olarak açıklamıştı.

Lavuar alanı kısa süre içerisinde hayata geçirilmeye başlanacak. Proje kapsamında içerisinde sergi salonu, yeşil alanlar, anfi tiyatro, teras, ticari alanlar, 2 katlı arasta çarşısı, kulelerde değişik görseller ve daha birçok Zonguldak’a yakışır çalışmalar gerçekleştirilecek.

Bu arada Zonguldak’ın çok önemli eksiği olan otopark konusunun da bu alanın içerisinde olup olmayacağı da merak edilirken daha önceleri buraya 400 araçlık otopark yapılacağı gündeme gelmişti.

Zonguldak’ın çehresini değiştirecek olan ve Başkan Selim Alan’ın “En değer verdiğim proje” olarak açıkladığı Lavuar Alanının yerel seçimlere kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Domuz zannedip vurmuştu, Adliye’ye getirildi! Domuz zannedip vurmuştu, Adliye’ye getirildi!

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, bu fotoğrafı yaklaşık olarak 5 sene önce çekmiştim. Görüldüğü üzere çok geniş bir alan olan buranın hizmete açılması demek şehrin çok daha modern bir görüntüye kavuşması demektir. Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.

Editör: İrem Karagöz