Zonguldak'tan Antalya'ya 2 günlük bir tatil için genel maliyetler şunlara bağlı olarak değişebilir:

  1. Ulaşım: Otobüs, tren veya uçak bileti fiyatları değişiklik gösterebilir. Otobüsle seyahat ederseniz daha uygun olabilir, ancak daha hızlı bir yolculuk için uçak tercih edebilirsiniz. Uçak bileti fiyatları önceden planlanıp erken alınarak daha ekonomik olabilir.

  2. Konaklama: Antalya'da konaklama seçenekleri geniş bir yelpazeye sahip. Konaklama tercihiniz (hostel, pansiyon, otel, vs.) ve konumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir.

  3. Yeme İçme: Tatilde yemek ve içecek harcamalarınız da bütçenizi etkileyecektir. Restoranlarda yemek yemeyi planlıyorsanız bu da maliyetinizi artırabilir.

  4. Aktiviteler: Antalya'da yapmak istediğiniz aktiviteler (plaj, müze ziyaretleri, şehir turu, vs.) için ek harcamalar yapmanız gerekebilir.

İŞTE ZONGULDAK'TAN ANTALYA'YA 2 GÜNLÜK TATİLİN MALİYETİ;

ULAŞIM: Otobüsle seyahat ederseniz, Zonguldak otogardan Antalya otogarına en ucuz bilet aktif olarak 1200 lira...

KONAKLAMA:  Antalya'da 2 günlük çok lükse kaçmadan kalınabilecek ideal oteller 6000-9000 lira arası değişiyor...

YEME-İÇME: Antalya'ya giden yerli turistlerin en çok şikayetini çeken konu olan yemek fiyatları... Ortalama bir restourantta 2 gün için günde 2 kere yemek yerseniz yemek fiyatı da yaklaşık 750 lira olursa bu 2 günlük 3000 lira yeme-içme harcamanıza gider...

AKTİVİTE: Antalya'da gezilecek plaj, müze, şehir turu gibi aktiviteler tatil planınızı pahalandırabilir... Antalya'da bir müze fiyatı ortalama 350 liradan başlıyor... ( müzeler euro üzerinden işlem görüyor )

Zonguldak Belediyesinde kan aktı! Zonguldak Belediyesinde kan aktı!

ZONGULDAK'TAN ANTALYA'YA 2 GÜNLÜK TATİLİN TOPLAM MALİYET: ORTALAMA 12.000 LİRA

Editör: Ahmet Furkan Sav