Temsilcimiz Zonguldakspor FK, bugün saat 15:30’da Nesine 3.Lig 4.Grup’un 6.haftasında Edirnespor’a konuk olacak.

Bu sezon çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Can Güven ve öğrencileri, tek mağlubiyetini Ziraat Türkiye Kupası 2.Turu’nda Kırıkkale FK karşısında 4-2’lik skorla uzatmalarda almıştı.  Ligde 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle yoluna namağlup devam eden Kırmızı-Lacivertliler, Edirnespor’u da mağlup ederek serisini sürdürmek istiyor.

Zonguldaklı futbolcu Ebru Topçu, Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdi! Zonguldaklı futbolcu Ebru Topçu, Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdi!

Sezona çalkantılı bir başlangıç yapan temsilcimizin rakibi Edirnespor, bu sezon çıktığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Edirne ekibi, şu ana kadar ki tek galibiyetini iki hafta önce Kırıkkale FK’ya karşı 2-1’lik sürpriz skorla almıştı.

Son olarak İzmir Çoruhlu FK’ya 2-0 mağlup olan Edirnespor, teknik direktörüyle yollarını ayırarak takımı Fuat Eralan’a teslim etti. Sarı-Kırmızılılar, Zonguldakspor FK’ya karşı yeni teknik direktörüyle sahada olacak.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü