Kdz. Ereğli’de 30 Ağustos Coşkusu: Zafer Bayramı Doyasıya Kutlandı... Karadeniz Ereğli, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Kdz. Ereğli Belediyesi'nin organizasyonuyla sahil bandında düzenlenen Zafer Yürüyüşü, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. 3 kilometrelik sahil boyunca çalınan marşlarla yürüyen Ereğlililer, milli zaferin 101. yılını gururla kutladı.

Zonguldak yağmura teslim oldu! Vatandaş sağa sola kaçıştı Zonguldak yağmura teslim oldu! Vatandaş sağa sola kaçıştı

Sahil Bandında Coşkulu Yürüyüş

Zafer Yürüyüşü, Ereğli sahil bandında gerçekleştirildi ve geniş bir katılımla büyük bir coşkuya sahne oldu. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek milli birlik ve beraberliğin simgesi olan bu önemli günü kutladı. Yürüyüş sırasında çalınan marşlar, etkinliğe ayrı bir anlam kattı ve katılımcılar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Müzik ve Eğlence Dolu Bir Gece

Yürüyüşün ardından sahil şeridindeki Düren Kent Parkı’nda düzenlenen konserlerle kutlamalar devam etti. İlk olarak DJ Tolga Üçer sahne alarak kalabalığı coşturdu. Ardından sahneye çıkan Retrobüs grubu, 70'ler, 80'ler ve 90'lar şarkılarıyla geceyi renklendirdi. Grup, nostaljik performansıyla büyük alkış topladı ve sahil şeridini dolduran binlerce Ereğlili, şarkılara eşlik edip dans ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

Belediye Başkan Vekili Erkan Mutlu’dan Bayram Mesajı

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Erkan Mutlu, konser öncesi yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, "Bu tarihi zaferin yıldönümünü Ereğli halkı ile birlikte kutlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz," dedi. Mutlu, konuşmasının sonunda Ereğli halkının bayramını kutlayarak, bu tür etkinliklerin devam edeceği müjdesini verdi.

Retrobüs’ten Başkan Posbıyık’a Teşekkür

Retrobüs Grubu'nun solisti Fırat Şahverdi, sahnede yaptığı konuşmada, Kdz. Ereğli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şahverdi, "Bizi sizlerle buluşturan efsane Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a şükranlarımı sunuyorum," diyerek, başkana teşekkürlerini iletti. Konser boyunca Ereğli halkı, sevilen şarkılar eşliğinde bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Zonguldak Ereğli̇ Haber İmza Gazetesi̇ Sondaki̇ka Kutlama

Editör: Ahmet Furkan Sav