Cinayet İtirafı: Dayı-Yeğen Cinayetinde Flaş Gelişme

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yaşanan dayı-yeğen cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 6 kişiden biri olan 28 yaşındaki Özgür Y., cinayeti itiraf etti. Cinayetin ardından soruşturma genişletilerek derinleştirildi.

Olayın Detayları

Devrek ilçesine bağlı Alparslan köyü ile Bılık köyü arasında yer alan ormanlık alanda, Hayrettin Çorukcu (60) ve yeğeni Yüksel Kürekci (46), alkol aldıkları sırada silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, Hayrettin Çorukcu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yüksel Kürekci ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şüpheliler Gözaltında

Zonguldak’ta şok eden yol! Zonguldak’ta şok eden yol!

Cinayetle ilgili olarak Kürekci’nin eşi, kızı ve oğlu da dahil olmak üzere toplam 6 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler arasında yer alan Özgür Y.’nin cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında gizlilik kararı alınırken, hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi’ne gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Yetkililer olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, cinayetin sebebine dair detayların önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ