TFF 3. Lig 4.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 2024-2025 sezonuna Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda Erciyes 38 FK ve Bartınspor galibiyetleriyle başladı. 

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven ve öğrencileri, hiç ara vermeden ligin ikinci hafta maçında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Büyükçekmece Tepecikspor maçı hazırlıklarına bugün başladı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Harun Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sezona 2'de 2 ile başlayan Kırmızı-Lacivertli futbolcular ve teknik heyete akşam saatlerinde mangal ziyafeti verdi.

Akşam saatlerinde Çaydamar'da bulunan kulüp tesislerinde bir araya gelen teknik heyet, futbolcular ve yöneticiler mangalda palamutun keyfini çıkarttı. 

Mangalda, Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Yönetim Kurulu Üyeleri Can Eliyazıcı, Şükrü Öztürk, Faik Emral, teknik heyet ve futbolcular yer aldı. 

Ziyafetin ardından basına demeç veren Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Bu tür organizasyonlar önemli. Bunları sık sık yapacağız. Gerek kahvaltı olsun, mangal keyfi olsun. Tabi galibiyet gelince keyifler yerinde oluyor. Bu organizasyonu da bize Ergin ve Atakan kardeşler balık organizasyonunu yaptılar kendilerine teşekkür ediyoruz. Daha önce Ergin kardeşimiz de bize maddi destekte bulundu. Bu anlamda ben kulübüm hem şehrim adına teşekkür ediyorum. İyi şeyler yaparsanız mutlaka bir gün birisi gelip hakkınızı teslim eder diye bir atasözü var. Biz iyi şeyler yapmak istiyoruz. Zonguldak’ı layık olduğu yere getirmek istiyoruz. Sabah ki basın toplantısında da Harun başkanın anlattığı gibi gayet güzel çalışmalar var. Tabi bunların içinde sıkıntılarımız var. Bunları da hallettiğimiz zaman gemimiz rotasına doğru ilerlemeye devam edecektir. Şu anda keyifler iyi, inşallah bundan sonra da keyifler iyi bir şekilde bu tür organizasyonlarda buluşmak üzere." dedi.

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Can Eliyazıcı ise, “Tüm takım beraber bir oldular kenetlendiler 1 hafta içinde bize 2 tane galibiyet yaşattılar. İlk önce Yönetim Kurulumuz adına onlara teşekkür ediyoruz. Biz tribünde ne kadar terliyorsak da onlar sahada terliyorlar. Bugün de kaynaşma adına beraber bir yemek yiyelim dedik. Hepsi bizim sonuçta ne kadar futbolcumuz olsa da bu şehirde bizim misafirlerimiz. Biz de misafir perverliğimizi yönetim olarak göstermek zorundayız. Tepecik maçı öncesi beraber olmamız, kaynaşmamız hem yönetim adına hem de takım adına bizim için büyük bir keyif verici. Bu Pazar günü oynayacağımız maçta kendilerine yönetimimiz adına şehrimiz adına başarılar diliyoruz. Daha güzel günlerde bu tür organizasyonlarda beraber olacağız.” dedi.

Zonguldak Kömürspor'un da mücadele ettiği TFF 3.Lig'in yeni isim sponsoru Nesine oldu! Zonguldak Kömürspor'un da mücadele ettiği TFF 3.Lig'in yeni isim sponsoru Nesine oldu!

Whatsapp Image 2024 09 12 At 19.42.38

Muhabir: Emre Sezer Sürücü