Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), nefes alabilir kaban ihalesine çıktı.

Gazeteci Orhan Akyüz’ün haberine göre, TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı’nca; 
kurumun müessese müdürlüklerinden Amasra, Armutçuk, Karadon, Kozlu ve Üzülmez’deki özel güvenlik görevlileri için nefes alabilir kaban ihalesi yapılacak.

“122 ADET”

TTK yetkilileri, şöyle konuştu:
“Kurumun müessese müdürlüklerinden Amasra’ya 20 adet, Armutçuk’a 19 adet, Karadon’a 17 adet, Kozlu’ya 27 adet ve Üzülmez’e 39 adet olmak üzere toplamda 122 adet kaban (iç ve dış) satın alınacak.

‘İKİ KISIMDAN OLUŞACAK’

Kaban, dış parça ve iç parça olarak iki kısımdan oluşacaktır. 
Malzeme 3 katlı Laminasyon, dış yüzde 100 Polyester, orta katman ePTFE, Eptfe esaslı membran, astar yüzde 100 Poliamid veya Polyester, metrekare ağırlığı en az 165 g/m² ve su itici özelliklerini taşıyacaktır.

‘NEFES ALABİLİR MEMBRAN OLACAK’

İç parça malzeme cinsi dış kumaş ve Kapitone olmak üzere iki katmandan yüzde 100 Poliamid veya Polyester, dimi 1/2 S Dimi dokuma, iki katlı Lamine kumaş metrekare ağırlığı en az 125 g/m², malzemelerin iç kısmı (tamamı) Elyaf ve metrekare ağırlık gövde kısmında 145 g/m² ±10, kol kısmında 110 g/m² ±5, Elyaf kalınlığı gövdede en az 40 mm, kolda en az 30 mm, su itici özellikte, PU, PES, PTFE veya bunların bileşenlerinden oluşan nefes alabilir Membran olacaktır.

‘TSE ÖLÇÜLERİNDE OLACAK’ 

Duygulandıran ibretlik slogan! Duygulandıran ibretlik slogan!

Giyim eşyaları ve ayakkabıların beden ölçüleri piyasada uygulanan TSE ölçülerinde olacaktır. Özel güvenlik görevlilerinin kanbanlarında bulunması gereken işaret, sembol, logo ve armalar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Özel Güvenlik Görevlilerine Ait Üniforma Yönergesine uygun olmalıdır.”

İHALEYE TEKLİF VERME TARİHİ 

Yetkililer, ihaleye katılacakların tekliflerini verebileceği son tarihin 17 Ekim 2024 Perşembe günü saat 15.00’e kadar olduğunu bildirdiler.

Muhabir: Orhan Akyüz