Eğitim Semineri Detayları

Afet İşleri Müdürü Sn. Ercan Koçal'ın yönetiminde gerçekleştirilen seminer, Zonguldak Belediyesi Başkan Yardımcıları Sn. Kemal Cangöz, Sn. Hatice Alın, Sn. Ogan Göktürk, Daire Müdürleri ve ilgili personellerin katılımıyla gerçekleşti.

Seminer İçeriği ve Odak Noktaları

Katılımcılara, israfın önlenmesi ve sürekli iyileştirme konularında detaylı bilgiler aktarıldı. Seminerde, kurum içi prosedürlerin ve süreçlerin nasıl sürekli iyileştirilerek kurumun etkinliği ve kalitesinin artırılacağı vurgulandı.

Hedefler ve Sonuçlar

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Engin Zeren’den Bülent Kantarcı’ya Eleştiri | Zonguldak Haberleri Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Engin Zeren’den Bülent Kantarcı’ya Eleştiri | Zonguldak Haberleri

Eğitim seminerleriyle Zonguldak Belediyesi, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standartları doğrultusunda kurumsal süreçlerini güçlendirme ve kaliteyi artırma yolunda önemli adımlar atmaktadır. Katılımcıların edindiği bilgilerin uygulamaya geçirilmesiyle birlikte, belediyenin hizmet kalitesinde belirgin bir iyileşme hedeflenmektedir.

Muhabir: Emre Can BAYRAM