KDZ. EREĞLİ’NİN ÖDÜLÜ, ZONGULDAK’LI MADENCİLER, ARİF SAĞ VE BELEDİYE OTURARAK VOLEYBOL TAKIMI İLE PARA-YELKEN TAKIMI’NA GİDİYOR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Halil Posbıyık, 6-9 Temmuz’da yapılacak olan 23. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde Türkiye’nin Nobeli olarak kabul edilen Sevgi, Barış, Dostluk ödülünün kimlere verileceğini açıkladı. 

- SBD ödülleri bu yıl, Zonguldak’lı Madenciler, Arif Sağ ve Türkiye Şampiyonu olan Belediye Paravolley Takımı ile Para-Yelken Takımı’na verilecek.

- 6-9 Temmuz’da yapılacak ve Ereğli halkının bir kez daha Sevgi, Barış, Dostluk diyeceği Türkiye’nin En Büyük Ödüllü Festivali’nde, SBD ödülleri 6 Şubat depremlerinde kahramanlıklarıyla gururumuz olan Zonguldak’lı Madencilere, Türk Halk Müziği’ne katkıları nedeniyle Arif Sağ’a ve Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Paravolley Takımı ile Para-Yelken Takımı’na verilecek."

O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi! O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi!

- Kdz. Ereğli Belediyespor Paravolley Takımı ile Para-Yelken Takımı ödülünü 7 Temmuz Cuma akşamı saat 22.00’de, Madenciler 8 Temmuz Cumartesi saat 22.00’de ve Arif Sağ da 9 Temmuz Pazar akşamı saat 22.00’de ana sahnede alacak.

Editör: Aybüke Ünal