Sahil bandındaki oturma alanlarının kötü durumu, vatandaşların tepkisini topladı.

Oturma Yerleri İçler Acısı Bir Durumda

Zonguldak’ın TOKİ projeleri kapsamında yenilenen sahil bandında bulunan oturma yerleri, kısa sürede bozuldu. Ahşap olarak yapılan bankların tahtaları sökülmüş ve oturulmayacak hale gelmiş durumda. Bu durum, hem estetik hem de kullanım açısından büyük bir sorun yaratıyor.

Kalitesiz Malzeme Kullanımı Gözler Önüne Serildi

Sahildeki banklarda yaşanan bu sorunlar, kullanılan malzemelerin kalitesiz olduğunu ortaya koyuyor. Yalnızca oturma alanlarında değil, yürüyüş yollarındaki ahşap yapılarında benzer sorunlar yaşanıyor. Vatandaşlar, yapılan işlerin kalitesiz olduğunu ve bakım yapılmadan bu şekilde bırakıldığını belirtiyor.

O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi! O köprünün çelik konstrüksiyonu yerleştirildi!

Vatandaşların Tepkisi Büyüyor

Oturma alanlarındaki kötü duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Burası yapılan kaç yıl oldu? Görüntüye bakar mısınız? Yazıktır günahtır. İnsanlar banklara oturamıyor. Lütfen bir an önce buralar düzeltilsin. Bu ahşap yapılar sahildeki yürüyüş yollarında da kullanılmış. Oraların hali de ortada. Söyleyecek bir şey yok," diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yetkililerden Çözüm Beklentisi

Yaşanan sorunlar sonrası vatandaşlar, Zonguldak Belediyesi ve TOKİ yetkililerinden bu durumla ilgili hızlı bir çözüm bekliyor. Bankların onarımı ve bakımının yapılması, hem sahil keyfinin devamını sağlayacak hem de vatandaşların rahatını artıracaktır.

Whatsapp Image 2024 09 06 At 12.44.37

Muhabir: Emre Can BAYRAM