Zonguldak Belediyesi tarafından gidiş ve geliş yollarını belirlemek amacıyla yerleştirilen dubalar, birkaç gün içinde zarar gördü ve bu durum, vatandaşların tepkisini çekti.

Dubalar Ezildi ve Koparıldı
Madenci anıtı çevresine yerleştirilen dubalar, bazı sürücüler tarafından bilinçli bir şekilde ezildi. Sadece ezmekle kalmayıp, bazıları dubaları koparıp etrafa savurdu. Bu durum, bölgede bulunan vatandaşlar tarafından büyük bir üzüntü ve tepkiyle karşılandı.

Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi Üniversite Caddesinde yangın! Ekipler sevk edildi

Vatandaşların Tepkisi Büyüdü
Vatandaşlar, kamunun malına zarar veren bu davranışların kabul edilemez olduğunu vurguladı. Bir vatandaş, “Böyle bir şey olabilir mi? Yazıktır günahtır. Bunları ezerek elinize ne geçiyor? Kamunun malına zarar veriyorsunuz. Lütfen bunları yapanlar cezalandırılsın,” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yetkililerden Önlem Bekleniyor
Yaşanan olayın ardından yetkililerden önlem alınması talep ediliyor. Bölge halkı, bu tür tahribatların önüne geçilmesi için daha sıkı denetimlerin yapılmasını ve zarar verenlerin cezalandırılmasını istiyor. Zonguldak Belediyesi'nin bu konuda harekete geçerek, hem güvenlik önlemlerini artırması hem de kamunun malına zarar verenlere karşı yaptırımlar uygulaması bekleniyor.

Whatsapp Image 2024 09 06 At 12.40.28

Editör: Ahmet Furkan Sav