BYD Seal U DM-i ÖTV İndirimiyle Ne Kadar Olacak? BYD Seal U DM-i ÖTV İndirimiyle Ne Kadar Olacak?

Renault, popüler modeli Megane Sedan için cazip bir finansman kampanyası sunuyor. Bu kampanya kapsamında, Renault Finans aracılığıyla kullanılacak kredi ile Megane Sedan’a faizsiz olarak sahip olmak mümkün.

Faizsiz Kredi ve Uygun Ödeme Seçeneği

Renault’nun sunduğu kampanyada, 200.000 TL tutarında kredi kullanarak, 12 ay vadeli ve yüzde 0 faiz oranı ile Megane Sedan satın alabilirsiniz. Bu kampanya kapsamında aylık ödenecek taksit tutarı 16.888 TL olarak belirlenmiş durumda. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketicilerin acele etmeleri gerekiyor, çünkü son başvuru tarihi 31 Ağustos 2024.

Kampanyanın Detayları ve Koşulları

Renault Finans’ın sunduğu bu özel kampanya, yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olup, Megane Sedan modelinin tüm versiyonlarını kapsıyor. Kampanya, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) sigorta ürünü ile birlikte geçerli olup, bu sigorta ürünü alınmadığı takdirde Renault Finans’ın standart faiz oranları uygulanacak. Ayrıca, kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil edilmemiştir ve kullanılacak kredi tutarı ile vadeye göre faiz oranı değişiklik gösterebilir.

Editör: Ahmet Furkan Sav