Zonguldaklı 3 hakem, TFF 3.Lig ve TFF 2.Lig müsabakalarına atandı.

Merkez Hakem Kurulu (MHK), TFF 2.Ligi’nin 3.haftasında Zonguldaklı hakemler Eren Gölmen ve TFF 3.Lig’in ikinci haftasında Emir Kılıçarslan ile Hakan Ergin’e görev verdi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu bakıma alındı! Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu bakıma alındı!

Zonguldak bölgesi Klasman Hakemi Hakan Ergin, temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un da mücadele ettiği TFF 3.Lig 4.Grup’ta Bergama Sportif Faaliyetler- Mardin 1969 müsabakasını yönetecek. Hakan Ergin’in düdük çalacağı karşılaşma 14 Eylül 2024 Cumartesi günü (Yarın) saat 19:00’da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda başlayacak.

Zonguldak bölgesi Klasman Hakemi Eren Gökmen ise TFF 2.Lig 3.hafta müsabakasında görev aldı. Zonguldaklı hakem, Arnavutköy Belediyesi Futbol Spor Kulübü ile Yeni Mersin İdman Yurdu’nun karşı karşıya geleceği mücadeleye atandı. Gökmen, bu müsabakada Dördüncü Hakem olarak görev yapacak.

Zonguldak bölgesi Klasman Yardımcı Hakemlerinden Emir Kılıçarslan, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu haftada TFF 3.Lig’de görev aldı. Kılıçarslan, 14 Eylül Cumartesi günü (yarın) saat 16:30’da Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadı’nda oynanacak olan Bulvarspor ile Karşıyaka arasındaki mücadelede İkinci Yardımcı Hakem olarak görev alacak.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü