Mahmut Muslu’nun Vefatı Ailesini Derinden Üzdü
Gurbetçi Elmaslar Kocaeli temsilcisi Turgay Yılmaz’ın dayısı Mahmut Muslu, dün gece saatlerinde vefat etti. Mahmut Muslu'nun ani ölümü, ailesi ve yakınları başta olmak üzere tüm dost ve sevenlerini derinden üzdü. Muslu’nun kaybı, bölgedeki topluluklar arasında da geniş yankı uyandırdı.

Cenaze Töreni ve Defin İşlemleri
Merhum Mahmut Muslu'nun cenaze namazı, bugün (Cumartesi) öğle namazına müteakiben Birlik Mahallesi Muhammediye Camii'nde kılınacak. Ardından, cenaze namazının sonrasında Muslu’nun cenazesi, aile mezarlığında toprağa verilecek. Törene aile üyeleri ve yakınlarının yanı sıra, Mahmut Muslu'yu tanıyan ve seven birçok kişi de katılacak.

Zonguldak Tüketici Derneği’nden Uyarı! Kredi Kartı Komisyon Uygulaması Yasal Değil! Zonguldak Tüketici Derneği’nden Uyarı! Kredi Kartı Komisyon Uygulaması Yasal Değil!

Başsağlığı Dilekleri
İmza Gazetesi olarak, merhum Mahmut Muslu’ya Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına, Gurbetçi Elmaslar Kocaeli temsilcisi Turgay Yılmaz’a ve tüm dostlarına başsağlığı dileriz. Bu zor günlerinde Muslu ailesinin yanında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı belirtmek isteriz.

Editör: Ahmet Furkan Sav