Zonguldak’ta Vahşet! Yakılarak Öldürülen Afgan Madenci İçin Adalet Aranıyor Zonguldak’ta Vahşet! Yakılarak Öldürülen Afgan Madenci İçin Adalet Aranıyor

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, Yurt Hizmetleri Müdürü Süleyman Sipahi, Personel Şube Müdürü Gencay Bilgili, Yatırım ve İnşaat Şube Müdürü Gökhan Söylemez ile birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen ve yönetimini ziyaret etti.  

Başkan Mustafa Emen, Hakan Yüksel ve beraberinde şube müdürlerine ziyaretten dolayı teşekkür ederek şunları ifadelere yer verdi: "Zonguldak'ın genç ve çalışkan İl Müdürü Hakan Yüksel ve ekibine ziyaretlerinden dolayı çok tşk ediyorum. Ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Zonguldak'ın her branşında ciddi şekilde hizmetlerini gördüğümüz Hakan Yüksel'in bundan sonrada Zonguldak'a başarılı çalışmalarını devam ettireceginden hiç şüphemiz yoktur. Kendisini taktir ediyoruz. Ziyaretinden dolayı da teşekkür ediyoruz."

Whatsapp Image 2024 07 29 At 13.01.06


Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ise "Hizmet ve şube müdürlerimizle birlikte 24 Temmuz Basın Bayramı ve sansurün kaldırılışının yıldönümü nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) ziyaret ettik. Bizlerin ve Zonguldak'taki gelişmeleri doğru bir şekilde vatandaşlara aktarılması gazeteci arkadaşlarımız tarafından yapılmakta. Bu kapsamda tüm gazeteci arkadaşlarımıza zorlu ve meşakatli görevlerinde başarılar diliyorum. Bizlere verdikleri desteklerden dolayı tüm gazeteci arkadaşlarımıza kolaylıklar dilerken, Mustafa Emen başkanımıza ve yönetimine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz."

Ziyaretin ardından Hakan Yüksel, Mustafa Emen'e Zonguldak'in 100. Yılına özel Gençlik Merkezi tarafından yapılan tablo ve plaket taktim etti.

Whatsapp Image 2024 07 29 At 13.00.50

Whatsapp Image 2024 07 29 At 13.00.49

Kaynak: HABER MERKEZİ