Olay, geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde meydana gelmişti.  

Polislerden Hayat Kurtaran Müdahale! Yaralı Köpeğe Şefkat Eli... Polislerden Hayat Kurtaran Müdahale! Yaralı Köpeğe Şefkat Eli...

Temenler Köyü Muhtarı O.A., M.G. ve Saltukova İlkokulu'nda görevli rehberlik öğretmeni olan Ertan Arslan, beraber alkol aldıkları sırada, muhtarın silahını alarak kendi canına kıymıştı. 

Olayın ardından muhtar O.A. ile M.G. jandarma tarafından gözaltına alınmış sonrasında ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.  

Meydana gelen olayda yaşamını yitiren 40 yaşındaki Ertan Arslan ise Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından morga konulmuştu.  

İşlemleri tamamlanan ve hayatını kaybeden öğretmen Ertan Arslan için Temenler Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye; Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Milli Eğitim personelleri, meslektaşları, sevenleri ve çok sayıda kalabalık topluluk katıldı. Hayatını kaybeden Arslan, Temenler Köyü Merkez Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.  

Yaşamını yitiren Ertan Arslan'ın evli ve 1 çocuk sahibi olduğu öğrenilirken, branşıyla ilgili olarak Youtube ve Tiktok üzerinden eğitici bilgileri yer alan videoları bulunduğu ifade edildi.   

Kaynak: HABER MERKEZİ