Çaycuma ilçesinde bir dönem gazetecilik yapan ve Vadi Türk Kamuoyu Araştırma Şirketi'nin sahibi Hüseyin Tıraş, Yaş Pasta Dünya Şampiyonu olan Begüm Uzun ile evlenerek dünya evine girdi.

Devrek ilçesinde Ekol Pastanelerinin sahibi merhum Emel ve İbrahim Uzun'un kızı, yaş pasta dalında Romanya'da düzenlenen yarışmada Dünya Şampiyonu olan Begüm (Tıraş) Uzun, Çaycuma'da bir dönem Anadolu Ajansı ile yerel gazetede çalışan ve halen ilçede Vadi Türk adında Kamuoyu Araştırma Şirketi bulunan Hüseyin Tıraş ile evlendi.

Çaydeğirmeni beldesindeki River Mill Park Hotel'de düzenlenen düğün törenine Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Belediye Başkan Yardımcıları Özcan Özmekik, Ayhan Kazkondu, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş ve şube müdürleri, Devrek Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Ak Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı, önceki Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, esnaf ve iş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Begüm Uzun ile Hüseyin Tıraş'ın nikah akdini Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş kıydı. Çiftin nikah şahitleri ise Dr. Adem Kar ve Aybüke Sabancı oldu.

Zonguldak'ın En Kalabalık İlçesi Neresi? (Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Gökçebey, Kilimli ve Kozlu) Zonguldak'ın En Kalabalık İlçesi Neresi? (Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Gökçebey, Kilimli ve Kozlu)

Editör: İrem Karagöz