CHP Zonguldak Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Pulat, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve cansız bedeni bulunan Narin için yaptığı açıklamada, "Genç bir hayat vahşice söndürüldü, umutları çalındı" dedi. Pulat, cinayeti işleyenlerin ve sorumluların hesap vermesi gerektiğini belirterek, olayın takipçisi olacaklarını vurguladı.

92 milyon liraya mâl oldu! Taşınan o müdürlüğe milletvekilinden sürpriz ziyaret! 92 milyon liraya mâl oldu! Taşınan o müdürlüğe milletvekilinden sürpriz ziyaret!

"YÜREĞİMİZ YANIYOR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan evladımız Narin'in cansız bedeni, dün maalesef ki dere yatağında bulundu. Bu acı haber, hepimizi derin bir yasa boğmuştur. 
Narin’imizi kaybetmenin acısı tarifsiz!  Genç bir hayatı vahşice söndürdüler, umutlarını ve geleceğini çaldılar. Masum yavrumuz acımasızca katledildi. 
Narin bugün okula gidemedi. Özgürce sokakta oynaması gerekirken, bir avuç toprağa mahkûm edildi. Hayattan zalimce koparıldı. 
Acımız da öfkemiz de çok büyük!
Bu cinayeti işleyen, göz yuman, görmezden gelen, susan herkes bu olayın suçlusu ve sorumlusudur. Bu insanlık dışı suçu işleyenler derhal hesap vermeli, adalet yerini bulmalı! Sorumlu olan herkesten bu olayın hesabı sorulmalı, olayın failleri en ağır cezayla cezalandırılmalıdır. Narin’lerimizin güvenle yaşayacağı bir ülke için mücadelemizi sürdüreceğiz. CHP Zonguldak Kadın Kolları İl Örgütü olarak bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Işıklar içinde huzurla uyu minik yavrumuz. Yattığın yer incitmesin.
Hepimizin başı sağ olsun."

Zonguldak Haberleri

Kaynak: HABER MERKEZİ