TTK’dan ocak arabaları için ihale! TTK’dan ocak arabaları için ihale!

Zonguldak'ta, yeni yılın ilk gününde Fevkani köprüsü yıkım çalışmaları hız kesmeden devam etti. Yıl sonunda tamamlanması planlanan Fevkani köprüsündeki yıkım işlemleri, yeni yılın başında da yoğun bir şekilde sürdü.

Köprünün Acılık, Soğuksu, Uzunmehmet Caddesi ve Gazipaşa ayağının tamamlandığı belirtilirken, sadece istasyon ayağında çalışmalar devam ediyor. Sabah saatlerinde istasyon ayağında hummalı bir çalışma yürütüldü. Ekipler, köprünün beton kısmını tamamen kaldırırken, demir kısmında sadece ufak bir bölümün kaldığı gözlendi.

Yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde bu bölümün de tamamlanarak çalışmaların sona ereceği belirtildi. Ancak, yıl sonuna yetişmesi planlanan yıkım çalışmalarının yeni yıla sarktığı ifade edildi. Çalışmaların 10-15 gün içerisinde tamamlanarak çevre yolunun düzenlenmesine geçileceği bildirildi.

Öte yandan, köprü yıkımının tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesiyle birlikte ulaşımın daha güvenli ve düzenli hale getirileceği, bölge sakinlerinin rahat bir ulaşım imkanına kavuşacağı belirtiliyor.

Editör: Ahmet Furkan Sav