Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde cadde, sokak, yaya kaldırımı ve otoparkları uygunsuz işgal eden ve yaya kaldırımlarına uygunsuz park edenlere belediye cezai işlem uyguladı.

Zonguldak'ta Yaya Köprüsü Yıkımı: Acılık Deresi Islah Çalışmaları Devam Ediyor Zonguldak'ta Yaya Köprüsü Yıkımı: Acılık Deresi Islah Çalışmaları Devam Ediyor

Beldede yapılan ulaşım erişilebilirlik denetimlerinde, engelli park yerlerini ve yaya geçitlerini işgal eden sürücülere Belediye Zabıta Amirliği tarafından idari para cezası uygulandı. Mağduriyet yaşanmaması için uyarı levha ve şablonlarına dikkat çağrısı yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"6 Mayıs 2024 ile 21 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılan ulaşımda erişebilirlik denetimleri kapsamında; Belediyemiz Zabıta Amirliği tarafından, beldemiz genelindeki cadde, sokak, yaya kaldırımı ve otoparklarda; On üç (13) araç sahibine engelli vatandaşlar için ayrılmış olan araç park yerlerini işgal etmekten, dört (4) araç sahibine yaya geçidini işgal etmekten, 1 araç sahibine de yaya kaldırımını işgal etmekten idari para cezası uygulanmıştır.

Hemşerilerimizin ve misafirlerimizin herhangi bir mağduriyet ile karşı karşıya kalmamaları için uyarı levha ve şablonlarına dikkat etmelerini önemle rica ederiz. Kamuoyuna ilanen duyurulur."

Editör: İrem Karagöz