Bu projede 30 öğrenci ve alanında uzman eğitmenler yer alacak. Projenin temel amacı, Zonguldak’ı öğrencilere zengin değerleriyle tanıtmak ve bu tanıtımı yaparken öğrencilerin yaparak ve yaşayarak etkinliklere katılmalarını sağlamaktır.

A W294012 01

Öğrencilere Zonguldak’ın Değerlerini Tanıtılacak

Öğrencilerin kültürel, doğal, jeolojik ve endüstriyel miras kavramlarını öğrenmeleri ve bu değerlerin gelecek kuşaklara aktarılması için korunması gereken unsurlar olduğunun bilincine varmaları hedefleniyor.

A W294012 03

Zonguldaklı Yazar Hüseyin Uyar, Edebiyat Dünyasında Fırtına Gibi Esti! Zonguldaklı Yazar Hüseyin Uyar, Edebiyat Dünyasında Fırtına Gibi Esti!

Proje kapsamında öğrenciler, karayolu, tarihi demiryolu ve deniz yoluyla Merkez ilçe, Çaycuma, Filyos, Devrek ve Ereğli’deki coğrafi, jeolojik ve turistik alanları ziyaret ederek kültürel değerleri yerinde deneyimleyecekler.

Beş gün sürecek projenin kapanış töreni, 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 15.30’da Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim ve Sanat Merkezi’nin Engelsiz Yaşam Merkezi Uygulama Atölyesi’nde gerçekleştirilecek.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İHA