Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessesesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda Kartiye-2 takımını 1-0 yenen Kartiye-4, şampiyon oldu.

TTK Kozlu Müessesesi Birimler Arası Futbol Turnuvası, Kozlu İlçe Stadyumu’nda 8 takımın katılımıyla düzenlendi. Final maçını, TTK Kozlu Müessese Müdürü Yusuf Aydın, GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, GMİS Kozlu Şube Sekreteri Bayram Okumuş, Şube Mali Sekreteri Ümit Yıldızhan, Şube Teşikalat Sekreteri Selçuk Demirel, Kozlu Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ, maden işçileri ve aileler izledi.

Final maçında Kartiye-2 ile Kartiye-4 çalışanlarından kurulu takımlar karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen ve Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanı Bayram Çiv’in yönettiği final mücadelesinde, Kartiye-2 takımını 1-0 yenen Kartiye-4, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Fener’de kadına şiddet! Ekipler sevk edildi Fener’de kadına şiddet! Ekipler sevk edildi

7-14

Kartiye 4 takımına şampiyonluk kupasını TTK Kozlu Müessese Müdürü Yusuf Aydın, GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa verdi. Arslanbuğa, turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ederek, “Yeraltında birlikte emek mücadelesi veren madenciler, yer üstünde sahada da dostluk örneği gösterdiler. Sendikam ve şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Hakan Yeşil’in tebriklerini tüm sporcularımıza iletiyorum. Biz madenciler, Kozlu’da deniz tabanının altında üretim yapıyoruz. Dolayısıyla deniz kenarında bulunan bu sahanın altında emek mücadelesi veriyoruz. Biz burada futbol oynarken arkadaşlarımız bu sahanın altında taşkömürünü yerüstüne çıkarıyor. Bu nedenle bu turnuvanın bizler için anlamı çok büyük. Katılan, emek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

3-64

Kaynak: BÜLTEN