VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Önceki gece yaşanan olayda, yakınları durumu fark ederek bölgeye gitti ve iki kişinin cesediyle karşılaştı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak dayı Çorukcu olay yerinde, yeğeni Kürekçi ise Devrek Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Jandarma Soruşturması Sürüyor
Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı, çifte cinayetin faillerini tespit etmek amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili 6 şüpheli, jandarma merkezinde sorgulanıyor. Soruşturma kapsamında Yüksel Kürekçi'nin eşi N.K., kızı S.K., oğlu B.D.K. ve diğer şüpheliler Ç.S., Ö.Y., B.Ü. ile ilgili ifadeler alınmaya devam ediyor.

Cenaze Töreni Gerçekleşti
Otopsi işlemleri Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde tamamlanan Çorukcu ve Kürekçi, Bılık köyü Merkez Mahalle Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alarak olay yerinde nöbet tuttu.

Cinayetin Nedeni Henüz Belirsiz
Sebebi henüz bilinmeyen bu çifte cinayetle ilgili jandarmanın soruşturması devam ediyor. Olay yeri çevresinde güvenlik şeritleri çekilirken, jandarma ekipleri olay yerinde sürekli olarak nöbet tutuyor.

Suat Kılıç Zonguldak’a geliyor! Suat Kılıç Zonguldak’a geliyor!

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İHA