Temsilcimiz Zonguldakspor FK,  3 gün önce Nesine 3.Lig 4.Grup’un 5.haftasında 3 gün önce 5 Ekim Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda 2-1 mağlup ettiği Kırıkkale FK ile bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek.

Saat 15:00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda başlayacak olan müsabaka, hakem Hatem Yarar’ın ilk düdüğüyle başlayacak olup A Spor ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak.

2024-2025 sezonunda çıktığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Can Güven ve öğrencileri, iç sahada çıktığı 5 karşılaşmanın tamamını kazanmayı başardı.

Zonguldakspor FK, kupa maçına hazır! Zonguldakspor FK, kupa maçına hazır!

Öte yandan, Zonguldakspor FK, 2023-2024 sezonu da dahil olmak üzere 10 maçtır iç sahada galip geliyor. Kırmızı-Lacivertliler, iç sahadaki son mağlubiyetini Vanspor FK’ya karşı aldı.

Kırıkkale FK ise Nesine 3.Lig 4.Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla giriş yapan ve 2’de 2 yaparak önemli bir başlangıca imza atan takımlar arasında kendisine yer bulmuştu. Ancak ligin 3.haftasında deplasmanda oynanan Kahramanmaraş İstiklalspor maçı ile başlayan mağlubiyet serisi, Edirnespor ve Zonguldakspor FK karşılaşmalarıyla devam etti. Son 3 maçta rakip filelere 3 gol gönderen Kırıkkale ekibi, kendi kalesinde 6 gol gördü.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü