Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı bir köyde yaşanan "şişme bebek" olayı, köy halkını hem güldürdü hem de şaşkına çevirdi. İddialara göre, kıraathane işleten bir şahsın internetten sipariş verdiği şişme bebekle yaşadığı gece, beklenmedik sonuçlara yol açtı.

Şişme Bebekle Aşk ve Yanlış Anlaşılma

Alkolün dozunu kaçıran adam, şişme bebekle birliktelik yaşadıktan sonra bebeği yıkayıp kuruması için evinin kapısının önüne, kafasından astı. Köy halkı uyanmadan bebeği içeri almayı planlayan şahıs, alkolün etkisiyle uyuya kaldı. Sabah uyandığında ise beklemediği bir manzarayla karşılaştı.

Köy İmamının Panik Anları

Köyün imamı, sabah vakti şahsın evinin önünden geçerken uzaktan şişme bebeği gördü ve kıraathane sahibinin kendini astığını düşündü. Panik içinde köyü ayağa kaldıran imam, köylüleri yardıma çağırdı.

Bahçelievler’de şok manzara! Bahçelievler’de şok manzara!

Gerçeğin Ortaya Çıkışı

Dışarıdaki seslere uyanan kıraathane sahibi, neler olduğunu merak ederek hızla dışarı çıktı ve gerçeği açıkladı. Köylülerin şaşkın bakışları arasında olayın aslını anlatan şahsın şişme bebek macerası, köyde büyük bir yanlış anlamaya neden oldu. Yaşanan ilginç olay, hem güldürdü hem de herkesi şaşkına çevirdi.

Zonguldak Haberleri

Kaynak: Şafak Gazetesi