Kilimli Kaymakamlık binası yakınlarında, ana cadde üzerinde bulunan elektrik direği, bir yıl önce bir kamyon kasasının çarpması sonucu devrildi ve o günden bu yana elektrik kaçağı tehlikesi oluşturuyor. Vatandaşların defalarca yaptığı uyarılara rağmen, yetkililer bu duruma müdahale etmedi. Elektrik kaçağı sebebiyle bölge sakinleri tedirgin.

Zonguldak'ın Ilçesinde Büyük Tehlike! İzmir'de Yaşanan Facia Zonguldak'ta Da Yaşanmasın! Zonguldak Haberleri (1)Zonguldak'ın Ilçesinde Büyük Tehlike! İzmir'de Yaşanan Facia Zonguldak'ta Da Yaşanmasın! Zonguldak Haberleri (2)

"Çocuk Çarpılmadan Önlem Alınmayacak mı?"

Mahalle sakinleri, özellikle çocuklar için büyük bir tehlike oluşturan bu duruma dikkat çekerek, yetkililerin kayıtsız kalmasına tepkili. Bir vatandaş, "Başkanın binasının önünde bir çocuk çarpılınca mı bu sorun çözülecek?" diyerek tepki gösterdi.

Palamut ne kadar? Palamut ne kadar?

Zonguldak'ın Ilçesinde Büyük Tehlike! İzmir'de Yaşanan Facia Zonguldak'ta Da Yaşanmasın! Zonguldak Haberleri (3)

"Gereksiz Kasisler Yapılıyor, Tehlike Göz Ardı Ediliyor"

Vatandaşlar, aynı bölgede kazaya sebebiyet verecek yükseklikte kasislerin yapıldığını ve gereksiz bu tür uygulamalara göz yumulduğunu belirtiyor. Elektrik direğindeki kaçak tehlikesinin ise hala giderilmediğini ifade eden mahalleli, acil çözüm bekliyor.

Zonguldak'ın Ilçesinde Büyük Tehlike! İzmir'de Yaşanan Facia Zonguldak'ta Da Yaşanmasın!Zonguldak Haberleri1

İzmir'de Yaşanan Elektrik Faciasını Akıllara Getirdi

Bu durum, İzmir'de yaşanan elektrik akımı faciasını akıllara getiriyor. İzmir Konak’ta, sağanak yağmur sırasında oluşan su birikintisinden geçmeye çalışan İnanç Öktemay (44) ve Özge Ceren Deniz (23), kaçak elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmişti. Olay sonrası yapılan incelemelerde, elektrik dağıtım hatlarında izolasyon hatası tespit edilmiş ve bölgeyle ilgili yeterli önlemlerin alınmadığı ortaya çıkmıştı.

Türkiye, Sonbahar mevsimine girmişken sağanak yağışlar başlamışken İzmir'de yaşanan olayın Zonguldak'ta da yaşanmasından korkan vatandaş yetkilileri harekete geçmeye davet ediyor. 

Zonguldak Haberleri

Kaynak: İmza Gazetesi Whatsapp İhbar Hattı