TFF 3.Lig 4.Grup'ta ikinci hafta müsabakaları tamamlandı! Zonguldak Kömürspor 2.sırada! TFF 3.Lig 4.Grup'ta ikinci hafta müsabakaları tamamlandı! Zonguldak Kömürspor 2.sırada!

Zonguldaklı turizmci Engin Zaman yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
"Zonguldakspor Kız Basketbol takımı için yarın Gazipaşa caddesinde mendil açıp dileneceğim. Yanlış okumadınız.  

Bu ilin tüm yöneticileri bir takıma sahip çıkamıyorsa, bende kızlarımız için dilenirim hiçte utanmam. 

Bu takımı kimin kurduğu yada yöneticiler kimler dostum Kanat Tan dışında kimseyi bilmiyorum.  Benim için önemine de yok. Varsın Kanat'da sevmediğim biri dahi olsa hiç fark etmez.  
Zonguldak adını her kim yüceltirse ben desteklerim.  Ne siyasetine bakarım nede sevip sevmediğime. 

Kolay değil iki yıl rekorlar kırarak birinci lige çıkan bu ilin bir takımı. 
İster Devrekspor olsun ister Alaplıspor yada asmaspor.  Bu ili gururla temsil eden hangi takım olursa olsun elimden geleni yaparım.  

Kolay değil futbolun hegemonyasında kalan tüm branşlarda  nasıl mucizeler yaratarak ülkenin gruru sporcu yetiştirmek çok zor. Bunu iyi bilenlerdenim. 
Kız basketbol takımı değil sadece çocuklarımızı spor alışkanlığı kazandırmak için maalesef böyle başarılar elde etmek gerekiyor ki çocuklarımız spora yönelsin.  

Farkında değilsiniz ama çocuklarımız uyuşturucu belası çemberinde. Evet Zonguldak'ta durum aslında çok kötü.  Alkolik derecede içici açısından ülkemizin önde gelen illeri arasındayız.  İşte sırf bu yüzden çocuklarımızın geleceği için bu tarz sporlara elimizden geleni yapmak zorundayız.  

Bu takım lig de oynamalı. 

Susma Zonguldak'lı susma ki bu takımı hayatta kalsın.  
Son çırpınışları takımın. "
 

Editör: Emre Sürücü