Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, “Bu gücü canı gönülden hissediyoruz .Bu takımın süper ligde oynaması için ivedi olarak mesai harcanıyor. Destek olabilmek için istişareler ve girişimler yapılıyor.” ifadelerini kullandı. 

Kentin önde gelenlerinin manevi desteğini yanına alan Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, bu isimlerle de istişare halinde kalarak sponsor arayışlarını sürdürüyor. 

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu gücü canı gönülden hissediyoruz .Bu takımın süper ligde oynaması için ivedi olarak mesai harcanıyor. Destek olabilmek için istişareler ve girişimler yapılıyor.” ifadelerini kullanarak Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Sekreteri Tayfun Demir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali, Sivil Toplum Örgütleri ve Başkanlarına, Zonguldak yerel basınına ve Kırmızı Lacivertli taraftarlara teşekkür mesajı yayınladı. 

Kanat Tan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 
“Bu gücü canı gönülden hissediyoruz .Bu takımın süper ligde oynaması için ivedi olarak mesai harcanıyor. Destek olabilmek için istişareler ve girişimler yapılıyor.  

Son haftaya girdiğimiz bu günlerde sayın Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ‘ na özelikle çok teşekkür ederiz.  

Türkiye A milli futbol takımının kalesi Karabüklü Mert Günok'a emanet... Türkiye A milli futbol takımının kalesi Karabüklü Mert Günok'a emanet...

Ayrıca Muammer Avcı ve Deniz Yavuzyılmaz vekillerimize sahip çıktıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.  

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem beye hep yanımızda olacağını beyan ettiği için teşekkür ediyoruz.  

Siyasi parti Zonguldak İl başkanı sayın Mustafa Çağlayan başkanıma, Devrim Dural başkanıma  

Genel Maden İş Sendikası Başkanı ve abim Tayfun Demir beye  

TSO başkanı Metin Demir beye  

Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali kardeşime  

Bazı sivil toplum örgütlerine ve başkanlarına  

Özellikle ilk günden beri hiç bizi bırakmayan Zonguldak yerel basınına  

Bize hep inanan, rekorlar kıran şanlı Zonguldakspor taraftarlarına yönetim kurulumuz ve şahsım adına teşekkür ediyorum.  

Başaracağız, inanıyoruz. Sponsor bulacağız inşallah.  

Çubuklu kutsal formamız ile süper lig maçına çıkacağız umudumuz sürüyor. Tüm Türkiye TRT canlı yayın ile ilk maçında görecek.  

Allah hepinizden razı olsun.” 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü