2024-2025 sezonunda TFF 3.Lig 4.Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 26 Ağustos Pazartesi günü Bolu Termal Otel'e yerleşerek başladığı üçüncü etap kamp çalışmalarını bugün tamamladı. 1 gün izin yapacak olan Kırmızı-Lacivertli kafile, Pazartesi günü Zonguldak'ta toplanacak ve 7 Eylül'de Erciyes 38 FK ile oynanacak olan lig maçı hazırlıklarına başlayacak.

BOLU KAMPINDA 2 MAÇ 2 YENİLGİ!
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven ve öğrencileri Bolu'da geçirdikleri 5 günlük süreçte 2 hazırlık maçı yaptı.

Kırmızı-Lacivertliler, ilk olarak 28 Ağustos'ta Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda Karabük İdman Yurdu ile karşılaştıkları hazırlık karşılaşmasını ikinci yarıda yediği golle 1-0 kaybetti. Kampın ikinci ve son maçı olan Miracle Değirmenlikspor karşılaşması da bugün saat 11:00'da oynandı. Temsilcimiz, ilk yarıda kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup oldu.

HAZIR OLMAYAN OYUNCULAR VAR
Karabük İdman Yurdu ve Miracle Değirmenlikspor karşılaşmalarında en çok dikkat çeken detay ise oyuncuların hazır olmamasıydı. Bu doğrultuda Can Güven, yeni sezon öncesinde ilk 11 oyuncusu olarak transfer edilen oyuncularını hazırlık karşılaşmalarında neredeyse görme fırsatı bulamadı. Kritik noktalara transfer edilen Mehmet Gürkan Öztürk, Okan Baydemir, Mevlüt Çelik gibi önemli isimler hazır olmadığı gerekçesiyle her iki karşılaşmada da çok az süre alabildiler. 

Hazırlık kampında hırslı mücadelesiyle dikkat çeken Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Can Güven, Erciyes 38 FK müsabakası öncesinde elindeki oyuncuları bir an önce hazır hale getirerek evindeki ilk resmi maçından taraftarın önünde galibiyetle ayrılmak istiyor.
 

Zonguldakspor FK İletişim Ofisi ne zaman açılacak? Zonguldakspor FK İletişim Ofisi ne zaman açılacak?

Muhabir: Emre Sezer Sürücü