TFF 3. Lig 4.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Harun Demir Başkanlığında oluşturulan yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, 12 Eylül Perşembe günü Dedeman Hotel’de düzenleyeceği basın toplantısına Zonguldak halkını da ayrıca davet etti.  

İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kenetlendi! İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Zonguldak Şubesi kenetlendi!

Kırmızı-Lacivertli yönetim, basın toplantısında 2024-2025 sezonu öncesinde başlayan ve hala üzerinde çalışılan değişim süreçleriyle ilgili bilgiler verecek. 

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 
"12/09/2024 Perşembe günü saat 10:00 da Dedeman otelde (kahvaltılı) yeni oluşumla alakalı bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya tüm spor kamuoyu, basın kuruluşları, taban birlikleri ve konuyla alakalı bilgi sahibi olmak isteyen sorusu olan tüm herkes davetlidir. Bu güne kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonraki işler ilgili geniş kapsamlı bir sunumun olacağı bu toplantımıza katılmak isteyen tüm herkes davetlidir.” 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü