Zonguldak Kömürspor'dan muhteşem başlangıç! Kırmızı-Lacivertliler, Tepecik'ten galibiyetle dönüyor! Zonguldak Kömürspor'dan muhteşem başlangıç! Kırmızı-Lacivertliler, Tepecik'ten galibiyetle dönüyor!

TFF 3.Lig 4.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 2024-2025 sezonunun ilk lig müsabakasını 7 Eylül Cumartesi günü (Yarın) Erciyes 38 FK ile Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak.

4 aylık bir aranın ardından Zonguldak Kömürspor'un sahalara dönmesi nedeniyle maç öncesinde kentte büyük bir heyecan yaşanırken, Ultras Elmas tribün lideri Miraç Balcı, Erciyes 38 FK mücadelesinde tribünleri doldurma çağrısında bulundu.

Hafta boyunca taraftarları kenetlemeye çalışan Miraç Balcı, "Yapılan son transferlerle hedef bir takım oluşturuldu.  Biraz zaman lazım adapdasyon sürecini hızlı geçirirsek şampiyonluk yolunda ciddi bir adayız.. Üstümüze düşen takımına her koşulda sahip çıkmak olacak. Haftasonu Cumartesi günü tüm taraftarlarımızı lige galibiyetle başlamak için şampiyonluk için !!! Kemal Köksal’a mabete davet ediyoruz.. 90 Dakika Tam Destek. Başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Emre Sezer Sürücü