Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in seçim vaatlerinden bir tanesi olan ve sahil bandına açılması planlanan kent lokantasının yeri basın tarafından, Zonguldak’ta kışların çok sert geçtiği gerekçesiyle sıkça eleştirilmişti. 

Ancak tüm eleştirilere rağmen 16 Eylül’de sahil bandında açılışı yapılan kent lokantası, 30 Eylül Pazartesi günü Zonguldak Belediyesi tarafından 1 Ekim’de olumsuz hava koşulları nedeniyle kapatıldı. İlk etapte 1 günlüğüne kapatılan lokanta, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeniyle maddi hasar görünce 7 Ekim Pazartesi gününe kadar kapalı kalacağı açıklandı. Son olarak kent lokantasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, konumun değiştirileceğini ifade etti. 

20 GÜN DAYANMADI! YENİ ADRESİ NERESİ OLACAK? 
Açıldıktan sadece 15 gün sonra maddi hasar nedeniyle kent lokantasının 7 Ekim Pazartesi gününe kadar 6 günlüğüne kapalı kalacağı belirtilirken yerinin değiştirileceği açıklandı.  

Zonguldaklı madencilere haddini aşan sözler! "Zonguldak TTK'da kömür mü üretiliyor da paralarını ödüyorsunuz?" Zonguldaklı madencilere haddini aşan sözler! "Zonguldak TTK'da kömür mü üretiliyor da paralarını ödüyorsunuz?"

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in, kent lokantasının taşınacağını açıklamasıyla birlikte vatandaşlar, lokantanın yeni konumunu merak etmeye başladı.  

Sahil bandında olumsuz hava koşulları nedeniyle maddi hasar gören ve yeri değiştirileceği açıklanan kent lokantasının yeni konumu kısa süre içerisinde belirlenecek.  

İddialara göre, kent lokantasının yeni adresi BKM'de yer alan emekliler konağı olacak. 

Muhabir: Emre Sezer Sürücü