Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan’ın dün gece geç saatlerde yaptığı kampanya paylaşımı üzerine Kırmızı-Lacivertli taraftarları heyecan sardı. Ancak kampanyanın ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

Kulübünün zor günlerinde yanında olmak isteyen Zonguldaksporlu taraftarlar, bir an önce kulüp ve Zonguldak Valiliği tarafından İBAN paylaşılması için talepte bulundu. Temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 için süre daralırken 29 Temmuz Pazartesi günü akşam saatlerinde gündeme gelen kampanya konusu ile ilgili 30 Temmuz Salı günü herhangi bir gelişme yaşanmayınca endişelenen taraftarlar, hızlı hareket edilmesi gerektiğini savunuyor.

Kırmızı-Lacivertli taraftarlar, bir an önce yardım kampanyasının başlatılması adına sosyal medya hesapları üzerinden Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan’a ve Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’na seslerini duyurmaya çalışıyor.

Zonguldak Kömürspor-Ağrı 1970 Spor maçına otobüs kaldıracaklar! Zonguldak Kömürspor-Ağrı 1970 Spor maçına otobüs kaldıracaklar!

Muhabir: Emre Sezer Sürücü