240 TL Bankkart Lira Kazanma Şansı

TÜİK açıkladı! Temmuz’da Beklenmedik Gerileme... TÜİK açıkladı! Temmuz’da Beklenmedik Gerileme...

Ziraat Bankası, 16 Ağustos – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya ile Bankkart sahiplerine büyük bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, Bankkart ile yapacağınız dördüncü 750 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişinizde 240 TL değerinde Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Kampanya Detayları

Kampanya, 16 Ağustos'ta başlayıp 30 Eylül 2024'e kadar devam ediyor. Bankkart sahipleri, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında 750 TL ve üzeri dördüncü alışverişlerinde 240 TL Bankkart Lira kazanma hakkı elde ediyor. Kazanılan Bankkart Liralar, kampanyaya dahil üye işyerlerinde kullanılabilecek ve hesap kesim tarihine kadar harcanabilecek.

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyadan yararlanmak için Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlanması gerekiyor. Kampanya süresince her müşteri en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabiliyor. Ancak, aynı gün içinde tek seferde yapılan 750 TL ve üzeri alışverişlerin sadece biri kampanyaya dahil ediliyor. Kazanılan Bankkart Liralar, 4 Ekim 2024 tarihinde hesaplara yüklenecek.

Özel Koşullar ve Uyarılar

Kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibinin harcamalarına eklenir. Kampanya kapsamındaki işlemlerin iade veya iptali durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Ayrıca, Bankkart Kumbara'da yeterli bakiye olmaması durumunda, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacak.

Ziraat Bankası'ndan Kampanya Uyarısı

Ziraat Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutuyor. Akaryakıt alışverişlerinizde bu fırsatı kaçırmamak için belirtilen tarihler ve şartlar çerçevesinde hareket etmeniz gerekiyor.

Editör: İrem Karagöz